Il Picollo Airone

Berichten uit ‘Ride for Hope’

Ride for Hope – Finish

In Foto's, Ride for Hope, toertocht, Wielrennen op 4 juni 2011 om 23:23

Vandaag was op de Cauberg de finish van de Ride for Hope. In drie dagen hebben de wielrenners alle Nederlandse provincies gezien, een tocht van in totaal 750 kilometer. Na de gezamenlijke start op Neeltje Jans reed ieder voor zich, sommige reden in (estafette)teams. Maar er waren er ook die de rit helemaal alleen deden. Zes etappes waren het in drie dagen. De ritten waren lang en en soms eenzaam. Maar aan aan het einde waren ook de laatste 5 kilometer weer gezamenlijk. De deelnemers gingen gezamenlijk de Limburgse Cauberg op, gezamenlijk naar de Finish waar eerder dit jaar Philippe Gilbert de Amstel Gold Race wist te winnen

Dat de deelnemers het allemaal niet voor niets hebben gedaan. Met de lange rit hebben de 41 deelnemers €65.000,- opgehaald. Een bedrag waar de deelnemers volgens mij trots op kunnen zijn! Voor veel deelnemers was het emotioneel bijzondere tocht. Veel deelnemers hebben in hun directe omgeving te maken gehad met kanker en de gevolgen van de ziekte. Het is juist dat gevoel dat dit soort initiatieven bijzonder maakt.

Morgen gaan we verder, morgen is in Spijkenisse en omgeving de tour de Rijke. Word volgens mijn een mooie wedstrijd, morgen daar de foto’s van..

 

Meer foto’s van de rustplaats in Uden vind je hier op

En hier de foto’s van de Finish op de Cauberg

en ook hier vind je foto’s

 

[Up-date voor deelnemers: Alle deelnemers kunnen contact met mij opnemen voor foto’s van de Ride for Hope. Dit zal nooit voor meer als de verzendkosten zijn.]

Post to Twitter Post to Facebook Post to Google Buzz Send Gmail Post to LinkedIn

Ride fore Hope – Start

In Foto's, Ride for Hope, toertocht, Wielrennen op 2 juni 2011 om 11:30

Vanmorgen in alle vroegte in de eerste Ride for Hope van start gegaan. De 41 deelnemers van de tocht gingen op pad na het startschot dat gelost werd door Teun van Vliet. IPAfoto in door de organisatie gevraagd om bij van dit evenement foto’s te maken. Dus vandaag heeft IPAFoto foto’s gemaakt van de start, zaterdag zal IPAFoto ook de fotografie verzorgen bij de finish op de Limburgse Cauberg.

De grote vraag is natuurlijk, hoe gaat het weer zijn de komende dagen. Als het maar weer is waarbij het fietsen niet al te zwaar word. Dus niet al teveel wind en niet heel erg warm. Behalve het weer heeft de organisatie alles goed verzorgd, zo is er een kok bereid gevonden om voor de deelnemers te koken de komende dagen.

Kijk even naar meer foto’s, je kan ze vinden op

Nog meer foto’s via 

Post to Twitter Post to Facebook Post to Google Buzz Send Gmail Post to LinkedIn

Ride for Hope – de aanloop

In Ride for Hope, toertocht, Wielrennen op 1 juni 2011 om 10:00

Morgen is het tijd voor de eerste Ride for Hope. De Ride for Hope in toertocht door heel Nederland om geld in te zamelen voor het goede doel. 40 deelnemers zullen in drie dagen door alle Nederlandse provincies rijden. Vanaf het Zeeuwse Neeltje Jans naar de Limburgse Cauberg, een afstand van 750 kilometer en dat in de vorm van een ribon. Om 7 uur gaan de renners van start, en ook IPAFoto zal er bij zijn.

Het doel van de Ride for Hope is geld inzamelen voor de onderzoek naar primaire hersentumoren. Wil jij ook iets doen, wil jij de renners supporteren, of wil jij het onderzoek steunen. Aanmoedigen van de deelnemers in meer dan welkom, kijk voor de route op de site van Ride for Hope. Daar kan je ook het onderzoek financieel steunen.

Vanaf morgen kan iedereen de foto’s van de Ride for hope vinden op de site van Ride for hope en hier op IPAFoto

Post to Twitter Post to Facebook Post to Google Buzz Send Gmail Post to LinkedIn